Sabtu, 6 September 2014

MUSTIKA BIO MAGNETIK PERSONA NURCAHYA
 IKHTIAR  MEDIA SPIRITUAL GERBANG KEMEWAHAN DAN PENGASIHAN SEJATI

ALHAMDULILLAH, mengambil berkah pada penghulu segala hari , Jumaat 5 September 2014 bersamaan 10 Zukaedah 1435 Hijriah,dengan izinNya pihak kami dan“gerak” pun telah dibuka,maka kali ini dipersembahkan MUSTIKA BIO MAGNETIK PERSONA NURCAHYA Dwifungsi Khusus: Kerezekian dan Pengasihan Sejati.Seperti yang kita sedia maklum, kerezekian dan hubungan cinta/kasih sayang adalah dua perkara berkait yang yang sangat diperlukan dewasa ini,Kekayaan tanpa memilik cinta hidup terasa kosong,cinta tanpa wang pula selalunya berakhir dengan air mata (berdasarkan banyak kes yang selalu saya terima sebelum ini).Ya,seiring dengan hingar-bingarnya kehidupan,kedua perkara ini semakin sulit untuk dipertahan dan diperolehi.Sudah semestinya kita disarankan untuk berusaha zahir dan batin. Tiada perkara kebetulan dalam dunia ini.Anda yang membaca ini nota/status ini Semua sudah termasuk dalam” Grand Design” dariNya.Anda ‘dilorongkan” untuk membacanya.Ini hukum “Law Of Attraction.” Anda mencari jalan penyelesaian,kini sudah HADIR sendiri di depan anda!

BERFUNGSI SPESIALIS untuk mengundang rezeki dari pelbagai penjuru (Rezeki jadi lancar),mendapat keberuntungan selalu bertuah dalam hidup,berwibawa,mahabbah,berkarisma,membersihkan aura tubuh,mencerah dan menebalkan aura sekaligus menguatkannya.

INSYA ALLAH,dalam masa 7 hari Mustika ini diaktifkan, tinggal pakai dan akan dirasai manfaat-manfaatnya:

1.Pembersihan aura negatif dan menyeimbangkan/stabilize Aura luar/dalam 2 wadah tubuh iaitu BADAN WADAQ dan BADAN HALUS  (jika ada-berfungsi tanpa henti 24 jam NON STOP )
2.Untuk pertamakalinya, INSHAALLAH pemakaian Mustika ini akan mengaktifkan 11 Chakra Utama yang menjadi pusat dan gerbang tenaga/kekuatan/kesihatan dan kemewahan iaitu di punggung,pinggang,kemaluan,pusat,limpa,hati,jantung,tengkorak,anjal,dahi dan mahkota kepala.
3.Mengaktifkan 3 trilion sel dalam tubuh esoterik anda.
4.Membuka Cahaya wajah yang gelap atau suram sama ada sebab zahir mahupun sebab batin seperti kena sihir,santau,tenung,dan sebagainya.
5.MEMPERKUAT dan MEMPERKASA Frekuensi NURCAHYA gelombang SUARA ; Berfungsi untuk meneutralkan energy negatif agar mengikuti harapan dan keinginan kita. 
6.Untuk mengecas tenaga tubuh esoteric : Agar selalu segar,cergas,sihat selalu dsbnya. 
7.Memudahkan urusan dalam percintaan,Mahabbah pada pasangan suami isteri yang bermasaalah,tunang dengan tunang,Bos dengan pekerja,dll
8.Mengundang rezeki secara khusus,pelaris perniagaan umum dan khusus (apa saja jenis perniagaan –MLM,salesman,yang memerlukan percakapan (lihat point 5,pentingnya frekuensi gelombang suara)
9.Untuk pengaseh sekampung dan umum agar orang sekeliling mengasihi pemakainya (Ingat lagi mentera orang-orang Tua dahulu ..” patah …..patah kampong,aku patahlah jantung hati….” Iya,konsepnya sama.
10.Daya tarik magnetisme,persona kharisma luar biasa,disegani pihak atasan dan bawahan, disenangi masyarakat amnya dan sentiasa flow energinya.
11. Penunduk energy murni beraura sejuk (menundukkan hati orang lain tanpa dipaksa ) 
12.Anti sihir ,aliran sangkak,pelalau dan sejenisnya.Selaju mana energy sihir dihantar,selaju itu juga ia dipulangkan balik (Dengan konsep refleks akses energy cermin ).
13.Ikhtiar bagi lelaki dan dan perempuan,bujang terlajak,andartu, yang lambat jodoh atau sulit jodohnya akibat pelbagai sebab .
14.Meredam kemarahan dan melembutkan hati sesiapun.
15.Dan pelbagai lagi khasiatnya yang anda akan buktikan sendiri nanti.

Syarat Pemilik Mustika Bio Magnetik Persona Nurcahya :

1.Terbuka kepada semua yang berminat dan memahami
2. Berumur 18 tahun ke atas dan siuman/mumaiyiz (Tidak dimaharkan kepada yang berumur bawah 18 tahun,nanti awal-awal dah bercinta:),bagi habis sekolah dulu ya.
3.Digunakan untuk tujuan yang psistif sahaja,
 Untuk memiliki MUSTIKA , ini Anda TIDAK diharuskan melakukan ritual-ritual yang memberatkan seperti :puasa,patigeni,bertapa,dsb.Anda tinggal pakai saja mengikut panduan yang diberikan.Mudah,ringkas dan InshaAllah Efektif!


 Kaedah penyelarasan mustika ini adalah melalui proses Bio Energi Adjustment ,energi piramid,Wafak kantong Merah,Doa Nurun Nubuwwah dan lain-lain doa khusus yang tidak dapat dinyatakan disini.

 Untuk informasi, Bioenergi adalah energi hidup yang ada pada setiap makhluk ciptaan Allah. Bila seseorang mampu mengimbangkan ke 27 tingkat energi maka hidup semua terasa indah, aman, tenteram dan sejahtera. Untuk menyatukan 27 level energi tersebut maka dilakukan penyesuaikan / penyelarasan Bioenergi (Bioenergy Adjustment) secara holistik yang terdiri daripada 360 Generator Alam dan secara ilmiah seseorang sudah mula dapat memanfaatkan Bioenergi untuk berbagai keperluan hidup. Proses penyelarasan akan membersihkan, menyeimbangkan, dan menyatukan energi yang ada pada setiap makhluk Allah sehingga bermanfaat menyembuhkan bukan hanya penyakit fizik, tetapi meliputi penyakit rohani, mental, emosi, sosial, ekonomi dan spiritual. 


SANGAT TERHAD!SIAPA CEPAT DIA DAPAT.MINAT SERIUS HUBUNGI SAYA. SALAM QASEH DAN CAHYA..

Mahar : RM300.00


Tiada ulasan:

Catat Ulasan