Ahad, 8 Februari 2009

PENGAJIAN ILMU HIKMAH,TENAGA DALAM DAN RAWATAN METAFIZIK NURCAHYA

PUSAT RAWATAN ALTERNATIF NURCAHYA 
(Pengajian Ilmu Hikmah,Tenaga Dalam dan Rawatan Metafizik)

Alhamdulillah,segala puji ke hadrat Allah SWT,Selawat dan salam semoga sentiasa melimpah kepada junjungan kita: Nabi Muhammad SAW.Kini anda berpeluang untuk meningkatkan kualiti keselamatan ,kesihatan dan keamanan diri melalui pelbagai cara dan kaedah yang ditawarkan pada masa ini.Cuma pada zaman ini kemampuan tersebut sukar dilaksanan memandangkan kekangan masa dan sebagainya.PUSAT RAWATAN ALTERNATIF NURCAHYA (yang diasaskan oleh Guru Agung Pendiri Nurcahya,DR. Mir Noor Azam M.Ph,P.hD, pada awal tahun 2006),menawarkan pelbagai program SPEKTAKULER,Program Pembangkitan Daya Sejati Tenaga Dalam insani, secara hadir diri atau jarak jauh (PJJ), sebagai solusi segala problem yang dihadapi setiap insan.Selama ini potensi tersebut belum teroptimalkan pemberdayaannya,dimana selama ini keilmuan ini sangat ‘RAHSIA’ kerana sifat keilmuan ini sangat dirahsiakan.
Tak dapat dibayangkan,hanya dalam waktu setengah jam,siapapun kita tanpa mengira bangsa dan agama,peka atau tidak peka,akan mendapat kualiti keselamatan tingkat tinggi yang mampu dirasakan dan dibuktikan dimana pun kita berada, di samping memiliki kualiti kesihatan,tenaga dalam yang telah diaktifkan bersifat kekal,tidak memilliki pantangan apapun,serta tidak dapat hilang/dihilangkan oleh makhluk apapun.
Ingin kami tekan disini tanpa perlu azimat,air keramat,khodam,jin tanpa perlu pendamping anda masih berpeluang mempunyai keilmuan yang anda ingini tanpa perlu memperjudikan kepada syaitan atau makhluk halus.
Berikut ialah beberapa program keilmuan yang kami tawarkan.

DASAR DAYA SEJATI INSANI

PROGRAM DAYA SEJATI INSANI BIOENERGI NURCAHYA Kaedah terpantas mengaktifkan tenaga dalam, tenaga ghaib, tenaga batin, mengaktifkan minda separa sedar. Daya Sejati Insani merupakan dasar dari berbagai Ilmu Tenaga Dalam dan Tenaga Batin Tingkat Tinggi. Latihan Pengolahan dan Pembangkitan Daya Sejati Insani dirancang khusus dan sangat mudah dipelajari oleh sesiapa pun sama ada orang dewasa, kanak-kanak, wanita, malah bagi mereka yang cacat anggota sekalipun masih boleh memiliki keilmuan ini. Secara tak langsung keilmuan ini dapat menambah rasa keimanan kita kepada Allah S.W.T, nilai ibadat kita dapat dipertingkatkan dari semasa ke semasa seterusnya dapat meningkat kepercayaan pada diri sendiri. Ilmu Daya Sejati Insani ini adalah untuk semua hajat kehidupan yang dilakukan tanpa ritual puasa, latihan jurus berjam-jam, zikir, meditasi dan bermacam-macam lagi, setelah 1/2 jam waktu pengisian yang hanya mengambil masa 1/2 jam sehari selama 21 hari,anda sudah boleh menguji keberadaan ilmu ini dan seterusnya dapat digunakan untuk menyelesaikan masalah diri sendiri dan orang lain secara spiritual. Adapun keberadaan ilmu ini adalah kekal selama-lamanya dan dapat pula turun kepda orang lain tanpa mengurangkan ilmu yang ada malah keilmuan anda bertambah dan terus bertambah. Ilmu untuk menjurus musuh dengan hanya tiupan mulut, hirupan nafas, kerdipan mata, gerakan kepala dan apa jua gerakan tubuh, musuh akan terasa seperti kapas tanpa tenaga, jin/makhluk halus akan lari di saat melihat kita dan penyakit medis dan non medis mula mengurang apabila terkena sentuhan jari kita. Sekali lagi kami tekankan di sini, tanpa perlu Azimat, Air Keramat, Tasbih Keramat, Minyak Keramat, Khodam, Jin, tanpa perlu pendamping dan bermacam-macam lagi anda masih berpeluang mempunyai keilmuan yang anda ingini tanpa perlu memperjudikan hidup anda pada syaitan atau Makhluk halus. BANGKITKANLAH TENAGA DALAM… KETAHUI RAHSIA kehebatan TENAGA DALAMAN DIRI ANDA DENGAN MEMPELAJARI SENAMAN PERNAFASAN BIOMAGNETIK. SISTEM TERCEPAT DAN TERMURAH. MUDAH UNTUK Dikuasai. TIDAK PERLU KURSUS BERJAM-JAM. HANYA MENGAMBIL MASA 15 MINIT SAHAJA.. UNTUK JARAK JAUH DAN DEKAT. ANDA BOLEH MERASAI SENDIRI GETARAN DAN GERAKAN TENAGA INI SEBAIK SAHAJA JALUR JALUR CAKRA DIRI ANDA MELALUI PROSES PENYELARASAN DAN PENGIJAZAHAN. UNTUK MENGATASI MASAALAH. PENYEMBUHAN PELBAGAI PENYAKIT/ PELARISAN/ PENGASIHAN/KEWIBAWAAN/ KEREZEKIAN/ AWET MUDA. ANTI-SIHIR/ PENDINDING/ BELADIRI/ PANCAINDERA KE-6/ TERAWANGAN/MERAGA SUKMA/ DLL. TIADA KAITAN DENGAN JIN. SYAITAN. KHODAM ATAUPUN AMALAN SYIRIK. TIADA AMALAN BERAT ATAU PANTANG LARANG. UNTUK SEMUA BANGSA DAN JANTINA. KEKAL SAMPAI BILA-BILA. Pengisian untuk tahap ini boleh dilakukan secara datang terus ataupun jarak jauh. Tahap Dasar diijazahkan bagi membangkitkan Daya Sejati di dalam diri setiap penuntut. Selepas pengisian dan amalan yang amat-amat mudah, INSHAALLAH anda mampu: 
1. berikhtiar menyembuhkan pelbagai jenis penyakit medik dan non-medik hanya dengan niat kerana Allah Taala. 
2. menghancurkan ilmu sihir / hitam. 
3. Selepas amalan, penuntut lebih tenang, berkewibawaan tinggi, berkeyakinan tinggi, punca rezeki sentiasa terbuka, daya pengasihan yang luar biasa, dan banyak lagi. 
4. melakukan gerak silat yang selama ini belum pernah dipelajari. Bertindak secara automatis ketika dalam keadaan terdesak.
5. Membuat dan mengisi energi pada barang atau benda untuk pelbagai hajat. Hendaklah selalu meningkatkan kekuatan/power melalui amalan yang diberikan.
6.melakukan pukulan jarak jauh (masa darurat) 
7. Tahap kekuatan boleh dipertingkatkan hanya dengan melakukan amalan yang amat-amat ringan. 8. Dengan izin Allah, penuntut tahap dasar mampu terawangan dan meraga sukma dengan kaedah tertentu semasa dan selepas amalan dilakukan. 
9. Tahap Dasar sekaligus menenangkan jiwa dan mampu menyelesaikan masalah kehidupan harian dalam pelbagai aspek. InsyaAllah. 
10. Penuntut akan dibekalkan senaskah modul DSI.Ya, kami akan menyediakan panduan khusus DSI dan bimbingan seumur hidup! 
 Proses Pembangkitan PENGISIAN DAYA SEJATI INSANI BIOENERGI NURCAHYA: 
• Pembangkitan dapat diproses secara langsung maupun jarak jauh serta dapat dibuktikan dengan hasil yang sama. 
• Pembangkitan tidak mengunakan azimat tertentu. 
• Tidak akan mengganggu proses akhir kehidupan (ajal) karena pembangkitan tidak menggunaka jin, cara, dan doa yang bertentangan dengan syariat. • Tanpa perlu kepekaaan ataupun rasa. Siapapun dapat mempelajarinya . 
• Setelah terbangkit, tidak dapat dihilangkan oleh orang lain. Tidak memiliki pantangan khusus dan kekal seumur hidup (selagi Istiqomah ). 
• InshaAllah,tanpa perlu puasa,zikir beribu kali,atau ritual berat lainnya yang tidak sesuai dengan zaman moden ini.Efektif‼ 
• Sangat sesuai untuk paranormal, guru silat, polis, tentera, pengusaha, bisnesman, eksekutif, pemimpin, dan selebritis,lelaki,wanita,anak muda dll tanpa kecuali! 
• Dapat meningkatkan rasa percaya diri, kesabaran, dan kedekatan dengan Tuhan serta memberikan ketenangan dalam hidup. 
• Secara alamiah dan ilahiah dapat melakukan penyeimbangan potensi kerezekian, keselamatan, karier, jodoh, dan berbagai problem hajat kehidupan lainnya.
• Dan masih banyak kegunaan lain yang tidak dapat disebutkan semuanya disini. BIIZNILLAH!

 Mahar : RM165.00

DEWAN GURU  (Tendai Master )

Berkemampuan seperti di atas dan ditambah dengan keilmuan membuat bedak,minyak pengasih,pengisian energy pada benda dan mengisi ilmu pada orang lain,penyembuhan jarak jauh melalui telefon/Hp,bunga,garam,transfer penyakit ke telur,GEMBLENGAN SUKMA JIWA SEJATI-Daya Sejati Insani Tahap Tinggi,SISTEM TENAGA DALAM 2 MINGGU,buat minyak keramat dan lain-lain keilmuan yang anda rasakan nanti,4 diklat paranormal (50 jenis keilmuan kanuragan,pengasih,rezeki dan rahsia demo tenaga dalam-berjalan atas api,pecahkan botol dengan telapak tangan,makan pisau belit,kebal dari segala besi,berdiri atas paku /kaca dan lain-lain lagi)
Mahar : RM550

TAHAP GRANDMASTER/PENGHUSADA TENAGA DALAM

Semua kemampuan di atas dan ditambah pula dengan pengisian serta perlatihan intensif keilmuan-keilmuan ; SHAKTIVAT KHUSUS PENYEMBUHAN SUPER Tahap Istimewa-ilmu tanpa latihan-terima bersih,8 tambahan diklat paranormal,Rahsia TERAPI AURA DAN WARNA,MEDITASI DAN PERNAFASAN,MINDA BAWAH SEDAR,Akses Kontak & transfer MASTER SUFI REIKI MAQAM 8,PENGKHUSUSAN PELBAGAI MOMENT MULTI FUNGSI untuk akses kontak pelbagai energy keilmuan:-Energi Shaktipai Kundalini,Energi zat bintang,Energi Ayat Tujuh,Energi Ampal Kekebalan,Energi Terawangan,Energi Meraga Sukma,Energi Pendamping Ghaib,Energi Reiki As Salam,Energi Reiki Cinta Kasih,Energi Reiki Asmaul Husna,dll;mampu mengijazah peringkat guru dan dasar serta langsung menjadi penyembuh professional dan membuka pusat rawatan sendiri walau anda tidak berbakat sekalipun inshaAllah.Sijil disertakan.
Mahar :RM2800

ILMU AJI RAJAH KALA CHAKRA

Ilmu ampuh para leluhur yang sering diperkatakan,untuk pendinding diri,penolak serangan zahir batin,yang berniat jahat berbalik kasih,digeruni,pancaran mata tajam,setiap perkataannya merupakan ilmu (harus hati-hati dalam berbicara hal yang merugikan,mulutnya sudah masin)banyak dibuktikan serta banyak lagi manfaatnya.Tiada amalan berat.

Mahar : RM 590.00
Tingkat Guru : RM780.00

TRANSFER CHIP SHAKTIVAT

 Menyembuhkan segala macam penyakit dengan penyaluran energy Shaktivat tanpa bantuan khodam,makhluk ghaib,tanpa mantra,tanpa urut,tanpa jamu,tanpa obat,tanpa suntikan,tanpa konsentrasi,meditasi dan pernafasan,malah anda mampu melakukan penyembuhan sewaktu anda sedang tidur!!Kerana prinsip kami ialah semakin ramai pesakit yang datang maka semakin kuat energy shaktivat anda.

Mahar : RM1800.00
Tahap Guru :RM2800.00

PROGRAM GEMBLENGAN KEBATINAN NANGGROE ACHEH

 1.JURUS NANGGROE ACHEH PERINGKAT 1

Pengisian ilmu kebatinan,gerak kalimah,pembias,pukulan jarak jauh,gerakan jurus,perisai diri dari ilmu hitam dan musuh bersenjata,transfer energi pada benda atau orang.

Mahar –RM200.00

2.JURUS NANGGROE ACHEH PERINGKAT 2

Pengisian ilmu kebatinan,gerak kalimah tahap 2,pengisian ilmu perubatan,gabungan pembias,sarung QulhuAllah,pendinding energi negatif,mematikan niat jahat musuh,pengubatan.

Mahar –RM450.00

3.JURUS NANGGROE ACHEH PERINGKAT 3 (PENDIRI)

Semua kemampuan diatas,ilmu batin dan rohani tahap tinggi,sarung syahadat,7 Kursi,gayuman umaiyah,ilmu besi menilih,Isiman besi Kursani,besi berhak,ayat wali 7,mampu mengijazah murid dan banyak lagi plus ilmu demonstrative atraksi!

Mahar -RM1250.00

4.JURUS NANGGROE ACHEH TAHAP LANJUTAN (GURU )

Semua kemampuan diatas,termasuk pengisian dan keilmuan khusus untuk merawat,langsung praktek, Pemagaran amalan kebatinan,ilmu ibu minyak pengasih,kucar kacir,suara memukau,pulih semangat,senjata besi,pelepas badi,badik sakti,alin telur,melihat wajah pencuri,dan banyak lagi.peringkat ini mengiktirafkan anda sebagai Guru Jurus Acheh yang unggul,mampu membuka pusat rawatan sendiri serta dipandang tinggi masyarakat kesan mengamalkannya.Sijil tauliah Guru disertakan!

Mahar –RM1377.00

Ilmu ini boleh diambil secara berasingan atau sekaligus.Jika anda mengambilnya secara berasingan maka maharnya menjadi RM3277,tetapi jika anda mengambilnya sekaligus dan terus diiktiraf sebagai Guru maka kosnya menjadi RM2500 sahaja.Sijil dan kitab amalan dibekalkan.


PERTANYAAN DAN MAKLUMAT

Jika anda berminat dengan mana-mana keilmuan atau produk di atas,anda boleh membuat pembayaran ke 1.MAYBANK no :161033022031 2.CIMB no:  7033036666
atas nama NOOR AZAM BIN ABDUL MALEK.Kirimkan slip bukti melalui email ke:
Dr. Mir Noor Azam M.Ph,P.hD
HP :019-8297991
Email ; Rawatannurcahya@yahoo.com
Maklumat khusus:
· Pelbagai lagi himpunan keilmuan yang tidak dapat kami paparkan di sini atas sebab-sebab yang tertentu. Sila hubungi kami SEGERA untuk sebarang Pertanyaan, Informasi, Temujanji & Perjanjian.
· Insya-Allah, kami akan membimbing anda di dalam sebarang kesulitan pengamalan keilmuan kami sehingga anda berjaya sesuai dengan Hak anda sebagai siswa kami.
· Mahar yang telah ditetapkan adalah merupakan Persyaratan Keilmuan tersebut, termasuk Nilai Tebus Ritual atau Sedekah tertentu ke masjid-masjid & sebagainya. Kami akan menguruskannya bagi pihak anda untuk memastikan Persyaratan Keilmuan tersebut dapat dipenuhi dengan sebaiknya.
· Jangan kirimkan sebarang pesanan, tempahan, bayaran atau wang kepada kami dengan tanpa sebarang NOTIS atau PERJANJIAN dengan kami terlebih dahulu. Hubungilah kami terlebih dahulu untuk arahan-arahan atau panduan-panduan memesan dari masa ke semasa melalui e-mel atau telefon sebelum membuat sebarang pesanan.
· Sesetengah keilmuan di atas memerlukan tempoh masa tertentu untuk Ritual Penyediaannya. Sila hubungi kami untuk sebarang pertanyaan, informasi atau kepastian. Kami akan memberitahu anda akan sebarang perkembangannya dari masa ke semasa.


3 ulasan:

 1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

  BalasPadam
 2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

  BalasPadam
 3. Salamunalikum
  I am from Iran,
  please contact me if you receive this: my email: alipasha313@gmail.com

  BalasPadam