Sabtu, 7 Mac 2015

TASBIH KAYU KOKA DUA BERADIK BIOENERGI NURCAHYA (LIMITED EDITION)Bismillahi Rahmani Rahim. Alhamdulillahi Rabbil`aalamin wabihi nastain walahaula walaa quwwata illa billahil `aliyyil adhzim wasolallahu ala khairi khalqihi Sayyidina Muhammadin Khaatimil`ambiai wal mursalin wasayyidil makhluukin wa`ala aalihi wasohbihi ajmain.

Semua makhluk yang diciptakan Allah SWT ada peranan masing-masing di dalam alam ini. Tidak ada satu pun yang sia-sia penciptaannya oleh Allah, cuma perlu kajian mendalam untuk mengetahui kegunaan dan manfaatnya. Sebagaimana diciptakan garam yang punya sifat asin sehingga dapat digunakan untuk menambah rasa nikmat di dalam makanan, begitu juga tujuan penciptaan batu, kayu, permata dan lain-lain, masing-masing mempunyai manfaat tersendiri.

KHASIAT TASBIH KAYU KOKA  DUA BERADIK BIOENERGI NURCAHYA

Siap diisi ADDS ON/Tambahan ini melalui proses Bio Energi Adjustment ,energi piramid,Wafak kantong Merah,Doa Nurun Nubuwwah dan lain-lain doa khusus yang tidak dapat dinyatakan disini.
 Untuk informasi, Bioenergi adalah energi hidup yang ada pada setiap makhluk ciptaan Allah. Bila seseorang mampu mengimbangkan ke 27 tingkat energi maka hidup semua terasa indah, aman, tenteram dan sejahtera. Untuk menyatukan 27 level energi tersebut maka dilakukan penyesuaikan / penyelarasan Bioenergi (Bioenergy Adjustment) secara holistik yang terdiri daripada 360 Generator Alam dan secara ilmiah seseorang sudah mula dapat memanfaatkan Bioenergi untuk berbagai keperluan hidup. Proses penyelarasan akan membersihkan, menyeimbangkan, dan menyatukan energi yang ada pada setiap makhluk Allah sehingga bermanfaat menyembuhkan bukan hanya penyakit fizik, tetapi meliputi penyakit rohani, mental, emosi, sosial, ekonomi dan spiritual. 

INSHAALLAH,sebagai ikhtiar untuk :

1. Pada masa darurat,termakan santau atau terkena racun rendamkan ke dalam air 1-3 meinit dan beri minum, insya Allah sembuh.
2. Yang memilikinya insya Allah aman dari ancaman dan gangguan berbagai jenis makhluk zahir dan batin.
3. Anak terkena Sawan tidak dapat tidur, rendam sebahagiannya ke dalam air lalu diberi minum dan usapkan ke wajah dan kepalanya insya Allah akan tidur.
4. Sakit kepala, sakit urat atau otot; gosok-gosokkan ke bahagian yang sakit, insya Allah lega.
5. Sekiranya dipakai pada tubuh badan, insya Allah akan terhindar dari binatang liar atau berbisa.
6. Letakkan pada bahagian yang terkena gigitan binatang berbisa, insya Allah hilang segala bisanya (sebagai First Aid Alternatif)
7. Jika dibawa bersama ketika berjumpa orang zalim, insya Allah akan tenang dan aman.
8. Sekiranya memakai ketika orang hendak menyusahkan kita, insya Allah mereka tidak akan terdaya.
9.Proteksi badan Mutlak .
10. Akan lebih bagus lagi bila tasbihnya dibawa untuk Berzikir dan beribadah kepada Allah  SWT

Note : Semestinya antara yang paling basic ialah sebagai “motivate”kita untuk berzikir,takpe,kadang kalau terpegang tasbih di poket,inshaAllah automatic minda kita untuk berzikir..Pelan2,dah “laju” nanti,automatic inshaAllah berzikir setiap masa tanpa tanpa suara..

Diantara kejadian yang aneh, mengikut riwayat penduduk Arab, buah kayu Kokka yang begitu keras tidak akan gugur daripada pokoknya sebelum umur 40 tahun, dan bau kayunya berbau wangi khas walaupun telah berusia ratusan tahun.( Sumber : Berita Harian 20.Mac 2005, ruangan rencana muka surat 2 ) yang menyatakan kitab Saidina Ali Karromallah Wajhah adalah ditulis pada kulit kayu Kokka masih kekal berbau wangi.Yang paling aneh ialah sekiranya diambil, sedikit saja kayu Kokka yang paling ringan sekali, apabila diletakkan didalam air, ia akan tenggelam seperti batu dan tidak akan timbul.
Walau bagaimana pun, kejadian-kejadian Allah dimuka bumi ini, ada hikmah dan rahsia disebaliknya.Disuruh akan kita mengkaji,mengambil Ibrah berusaha dan berikhtiar supaya dapat mnegambil manfaat disebalik kejadian-kejadian ini, berdoa dan bertawakal sepenuhnya kepada Allah SWT .BIIZNILLAH !

NOTE : TASBIH BESAR : 100 BIJI (Sekitar 55 CM panjang)
             TASBIH KECIL : 34 BIJI

SET LIMITED EDITION INI DISERTAKAN HADIAH IRINGAN DAN BONUS :

1.HADIAH IRINGAN : POUCH NI’AL/ CAPAL NABI (Brown/Coklat)

.Adapun faidah Mitsaalunna’lissyariif (Gambar sandal Nabi Muhammad SAW) ini sudah diterangkan oleh Imam Qistholani dan Imam Muqorri.Menurut keterangan para ulama yanag artinya seperti ini: “Barang siapa yang menyimpan Mitsaalunna’lissyariif (Gambar sandal Nabi Muhammad SAW) di dalam rumahnya atau tempatnya dengan niat supaya mendapatkan berkah, maka tempat orang tersebut diliputi keselamatan dari orang yang bermaksud buruk (jahat), pencuri, perampok, orang yang hasud, syetan yang menyesatkan, selamat dari penyakit ‘ain dan sihir artinya santet dan tenung,Disamping itu juga ketika ada perempuan yang kesulitan dalam melahirkan bayi / proses persalinannya apabila si perempuan tersebut menggenggam gambar ini di tangan kanannya maka akan diberi kemudahan dalam proses persalinannya Dengan daya Allah dan Kekuatan Allah SWT.

.Juga barang siapa yang mengistiqomahkan membawa Mitsaalunna’lissyariif (Gambar sandal Nabi Muhammad SAW) yang dilipat dan digunakan azimat atau diletakkan di kopyah / songkok atau sabuk maka orang tersebut terkabul maksudnya atas makhluq (apa yang menjadi tujuannya akan tercapai).

1. Bisa ziarah ke makam Rasulullah SAW, dan bisa mimpi bertemu Rasulullah SAW.

2. Jika digunakan untuk perang dalam membela agama Allah maka, akan diberikan kemenangan dan juga tidak sampai                melarikan diri (dari peperangan).

3. Jika digunakan untuk berdagang maka akan selamat dari perampok.

4. Jika di letakkan pada barang dagangan maka akan aman dari pencurian dan perampokan.

5. Apabila di letakkan di dalam rumah maka akan selamat dari kebakaran.

6. Apabila dibawa di dalam kapal / perahu maka akan diberikan keselamatan dari karam/ tenggelam.

7. Apabila dibawa orang yang sedang sakit maka akan diberikan cepat sembuh.

8. Apabila orang yang hatinya kalut maka akan segera bahagia.

9. Apabila mempunyai hajat dan mau bertawasul kepada Rasulullah SAW maka orang tersebut akan segera tercapai                      hajatnya.Semua ini didasari dengan keyakinan yang teguh/kuat dan cinta kepada Rasulullah Muhammad SAW seperti yang disabdakan Rasulullah SAW:

“wamaa hutu anni’aalisyaghofna qolbi wa lakin hubbu man labisa anni’aala”

yang artinya:”tidak cinta terhadap sandal ini,

juga cinta terhadap yang punya sandal yaitu Rasulullah Muhammad SAW”.


Fadhilat LENGKAP Ni’al/ Capal Nabi sila rujuk di ruangan “Notes” FB saya dan di blog

2.BONUS TAMBAHAN:

RAHSIA ILMU PETUA PANJI PERAWAN

(Nota panduan akan dipos sekali)

Selain lelaki,setiap perempuan patut juga mempunyai pengetahuan dan ilmu untuk menjaga tubuh dalaman dan “kota rahsia’ mereka,dan tahukah anda fakta berikut :

• 78% WANITA ASIA tidak merasa puas tiap kali bersama pasangan. Namun perasaan tersebut diketepikan demi menjaga hati pasangan.
• Wanita mempunyai 9 nafsu berbanding lelaki yang hanya ada 1.
• KEGAGALAN mencapai orgasme lengkap boleh menyebabkan wanita mengalami ganguan organ seperti sakit buah pinggang, perut, usus dan saraf.
• 70% isteri mengatakan mereka TIDAK PERNAH mencapai puncak orgasme/klimaks semasa melakukan hubungan seksual dengan suami mereka.
• 65% isteri mengakui sering BERPURA-PURA MENCAPAI ORGASME untuk memuaskan hati suami mereka.
• Hanya 15% isteri yang mencapai orgasme LEBIH SEKALI DALAM SEMINGGU.
• 78% daripada isteri mengaku yang mereka lebih suka dibelai-belai sahaja dari melakukan seks memandang mereka tidak mencapai kepuasan dari hubungan seksual dengan suami.
Hubungan kelamin atau jimak adalah anugerah Tuhan yang tak ternilai harganya. Suami harus memastikan nafkah batin isterinya dilaksanakan dengan sebaiknya apabila berkahwin. Jimak yang sempurna akan memberikan kepuasan batin bagi suami isteri. Namun ramai isteri yang tidak puas ketika jimak bersama pasangan.
Sebagai isteri, tanggungjawab besar juga terletak di kedua bahu anda untuk memastikan keperluan nafkah diri dan membantu suami dalam kebahagiaan rumahtangga dan tidak dipikul oleh suami sahaja.
Dengan RAHSIA ilmu petua Panji Perawan,anda akan diajarkan pelbagai keilmuan penting,bukan sahaja dapat membantu anda sendiri mengekalkan kebahagiaan rumahtangga,malah dapat membantu kaum Hawa lain yang mempnuyai masalah.Anda dibekalkan khusu keilmuan rahsia dengan bahan alami yang mudah didapati tanpa perlu bersusah payah mengamalkan ritual berat sesuai dengan keadaan zaman moden ini.
Antara modul yang diajarkan ialah:


♀Ijazah Zikir Khas
♀Menghilangkan Kegatalan Pada Faraj
♀ Memulih dan Menyempitkan Faraj
♀Memulih Lemah Nafsu Syahwat wanita
♀Merapatkan Peranakan
♀Menyembuhkan Luka Pada Rahim Selepas Bersalin
♀ Petua Kembali Gadis
♀ Petua Mendapat Anak
♀Mengharumkan Bau Badan
♀ Mengembalikan Kesempurnaan Hubungan Suami Isteri
♀♀Petua-Petua Tradisional Khas Untuk Perawan
♀ Bangkit Bersambut
♀ Wajah Suci
♀ Menyegarkan Payudara
♀Taman Semerbak Mewangi
♀Lubang Jarum
♀Suara Perindu
♀Mengurut Pangkal Bunting Padi
♀ Payudara Montok
♀Petua Membangkitkan Syahwat Suami
♀ Petua Anak Berkulit Putih dan Bersih
♀♀Petua Seksologi Wanita
♀ Mengubati Sifilis
♀ Kembalikan Selera Makan Ibu Hamil
♀♀ Senaman Istimewa Wanita
♀Senaman Tupai
♀Senaman Kiambang
♀Senaman Klasik Kemutan Faraj
♀ Proses Pengemutan
♀Mengurangkan Air Pada Faraj
♀ Merawat Senggugut
♀Sengugut Lama
♀ Memulih Puting Payudara Dari Retak-Retak
♀Masalah Keputihan Pada Faraj
♀ Petua Mendapat Anak Lelaki
♀ Mengecutkan Rahim Selepas Bersalin
♀ Air Susu Badan Berlebihan
♀ Petua Sayang Suami
♀ Memerahkan Puting Yang Lebam
♀Memulihkan Bibir Faraj Yang Lebam
♀ Petua Kemutan Faraj
♀ Mengelak Alat Sulit Berbau
♀Menguatkan Tenaga Batin wanita
♀ Petua Kekal Langsing
♀Mencantikkan Payudara
♀ Melembut Dan Melicinkan Kulit
♀Memudahkan Bersalin
♀ Mengharumkan Air Mani
♀ Menaikkan Seri Wajah Selepas Bersalin
♀ Menghapuskan Urat Timbul Di Kaki Sewaktu Mengandung
♀ Menghilang Loya Ibu Hamil
♀ Menegangkan Payudara
♀ Melunakkan Suara
♀Petua Pulih Dara
♀♀(Bonus Keilmuan Asmaratantra )

HANYA ADA SATU  SET SAHAJA.SIAPA CEPAT DIA DAPAT!

MAHAR :RM490.00 ( termasuk POSLAJU )

Hubungi  : Dr.Mir Noor Azam M.Ph,P.hD 

HOTLINE : 019-8297991

1 ulasan:

  1. where is the owner of the blog? gone oledi ah? how to contact? i have something to ask..

    BalasPadam