Isnin, 2 Disember 2013

PROGRAM TRANSFER CHIP ENERGI GHAIB 786 NURCAHYA

Gerbang Menuju Kekuatan Energi Spiritual Tanpa Batas,Jarak, Ruang Dan WaktuSegala puji bagi Allah Subhanahu Wa Ta’aala yang tiada tuhan yang patut disembah oleh semua makhluk melainkan hanyalah Dia Yang Maha Esa dan Maha Kuasa atas segala sesuatu dengan segala limpahan karunia dan ma’unah – Nya, kemudian menjadikan manusia – manusia pilihan sebagai penunjuk jalan menuju kepada kebenaran.
Selawat dan salam kami panjatkan kepada Rasulullaah Muhammad Shallallaahu ‘Alaihi Wasallam yang telah mengajak kita semua kepada kebenaran dan menyuruh kita menghindarkan hawa nafsu dan perkara – perkara yang dapat menjerumuskan kepada kesesatan.
Dengan atas izin dan berkah Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Kuasa, kami berniat mewariskan berbagai ilmu TRANSFER CHIP ENERGI GHAIB 786 NURCAHYA. Melalui Program Transfer Energi Ghaib Insya Allah akan membukakan semua gerbang spiritual tanpa batas yang terpendam di dalam diri anda secara langsung dan seketika.
Proses Program Transfer Energi  Ghaib 786 Nurcahya  ini akan berlangsung  tanpa puasa, tanpa bertapa,dan tanpa melalui laku ritual yang memberatkan..
inshaAllah,anda diselaraskan dengan kaedah BIOENERGI ADJUSTMENT Sehingga menimbulkan terjadinya efek lonjakan energi spiritual secara drastis dan cepat pada jiwa, menuju gerbang – gerbang kesempurnaan.

APA ITU BIOENERGI?- BIOENERGI INDUK ILMU METAFIZIK

Bioenergi adalah energi hidup yang ada pada setiap makhluk ciptaan Allah. Bila seseorang mampu mengimbangkan ke 27 tingkat energy maka hidup semua terasa indah, aman, tenteram dan sejahtera.Untuk menyatukan 27 level energy tersebut maka dilakukan penyesuaikan / penyelarasan Bioenergi (Bioenergy Adjustment) secara holistik yang terdiri daripada 360 Generator Alam dan secara ilmiah seseorang sudah mula dapatmemanfaatkan Bioenergi untuk berbagai keperluan hidup. Proses  penyelarasan akan membersihkan, menyeimbangkan, dan menyatukan energi yang ada pada setiap makhluk Allah sehingga bermanfaat menyembuhkan bukan hanya penyakit fizik, tetapi meliputi penyakit rohani, mental, emosi, sosial, ekonomi dan spiritual.
Dengan demikian  hanya dalam  waktu yang sangat singkat, anda akan mampu dengan mudah menjadi makhluk yang memiliki energy proteksi yang mapan, daya linuwih,  ahli ilmu spiritual, ahli kehidupan, berotak cerdas, berjiwa lurus, meraih cinta, meraih kesuksesan, meraih kekayaan, menggapai cita – cita, memperoleh kesehatan, memperoleh kesejahteraan dan kebahagiaan, serta memperoleh segala tujuan dan hajat kehidupan lainnya yang anda dambakan selama ini.
Ringkasnya,Dengan memiliki ilmu ini, INSHAALLAH anda akan MAMPU :
 Menyalurkan energi daya bathin kepada orang / benda lain. Baik untuk keperluan membenteng diri, keselamatan,kharisma, kewibawaan,pengasih,membuat air penawar kerohanian dan penyembuhan samada zahir mahupun bathin.. Dengan ilmu ini pula anda dapat menyalurkan atau menyimpan energi pada benda-benda seperti: batu permata, tasbih, cincin, tongkat, talipinggang, air dan sebagainya. Dapat menambah daya azimat atau mempertajamkan khasiat pusaka yang anda miliki.Apatah lagi anda akan mendapat ilham yang tidak disangka-sangka nanti,mampu mempelbagaikan kaedah pengisian mengikut variasi yang anda temui nanti.
Ilmu ini boleh dikuasai secara jarak jauh/online atau hadir.InsyaAllah.
Tingkat Pengamal : RM170
 Tingkat Guru RM350Tiada ulasan:

Catat Ulasan