Rabu, 14 November 2012

MUSTIKA MAHABBAH SYIRR NURCAHYA (Khusus 7 Unsur Pengasihan )Alhamdulillah,setelah melalui tingkat proses pengisian yang cukup lama,sempena AWAL MUHARAM dibuka untuk umum manfaat Mustika Mahabbah Syirr Nurcahya,pengisian Pengasihan tingkat tinggi yang lebih baik dari segala jenis susuk,dengan fungsi COMPLETE:
*.Boleh digunakan untuk mempengaruhi orang agar jatuh cinta,sayang,dan senang pada anda,disukai setiap orang.
*.Untuk pegangan para pengusaha,bisnesman,peniaga besar atau kecil,untuk mendatangkan rezeki dari setiap arah ( 8 penjuru),disenangi dan disegani dalam setiap urusan.
*.Memancarkan cahya dan kejayaan dalam hidup.mengharmoniskan rumahtangga sehingga terhindar dari perceraian Nauzubillah,
*.Melaris dagangan,tercapai segala hajat,mendapat keberkahan dalam usaha,wibawa,Siapapun yang memandang penuh dengan kasih sayang.
*Dapat membuat lelaki dan wanita sehingga selalu kelihatan tampan dan cantik sehingga tiada perasaan bosan bila dipandang.
* Pembersihan limbah energy dan efek negatif dalam tubuh fizik,mental,emosional dan spiritual membuat anda jadi tenteram,tenang, bahagia dan sejahtera.
*Aktifkan Aura dan 7 simpul saraf,sehingga boleh diuji dengan foto kamera Aura,atau meminta orang yang waskita untuk melihat cahya pada tubuh sipemakai ,BIIZNILLAH.
DITUTUP dengan Doa NUR NUBUWWAH,Doa Nabi Yusuf ,Solawat Nurizzat dan ***** serta pengisian RECHARGING penuh dengan energi pyramid selama 40 hari.
Benar,kami jarang mengeluarkan produk hikmah tetapi bila kami mengeluarkan,kami akan PASTIKAN energynya bermanfaat untuk ANDA,BIIZNILLAH!
MAHAR ASAL: RM690
MAHAR SEMPENA AWAL MUHARAM : RM390.00 (Kuantiti TERHAD!)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan